ECMO-utrykning til COVID-pasienter

Dersom en pasient med COVID-19 med akutt reversibel hjerte- eller lungesvikt trenger å bli lagt på ECMO på et annet sykehus enn UNN-Tromsø vil ECMO-utrykningsteamet rykke ut sammen med CBRNE-teamet fra UNN. Det er leid inn et Super Puma helikopetr fra Luftranssport AS som hovedressurs for CBRNE-teamet

ECMO-vil utføre de samme oppgavene som vanlig, men så snart pasienten er lagt på ECMO begynner prosessen med å legge pasienten over i transportkuvøsen Epishuttle. Til slutt må ECMO-slagene klippes og trees gjennom portene på Epishuttle slik at ECMO-konsollen er tilgjengelig på utsiden av kuvøsen, mens pasienten blir isolert inne i kuvøsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s